Osaa ne vanhat opettajatkin olla kohteliaita. Otsikkona on mun vanhan open tokaisu, jonka se sano tänää. Oltiin kattoos ala-asteen kevätjuhlaa ja naurettiin kyl niiiiiiiiin paljon Marian, Heddan, Tumpin ja Jennin kans:D Esitykset ol hienoja ja näin, mut se alku.. Oppilaiden piti men istumaan tietyille paikoilla. NOH, joku ei ollut mennyt ja kaikki menivät tietenkin ihan sekaisin. Tyypillistä. Ainakin täällä.

Saatiin Marian kanssa TET-paikat ala-asteelta syksyks. Reksi oli yllättyny, ku pyydettiin jo nyt paikkaa sinne:D Suunnittelevat sitten meille jotain tekemistä syksyllä(: Sekin on nyt sitten hoidettu, ettei tarvitse panikoida ja miettiä sitä sen kummemmin enää syksyllä.

Oltiin maanantaina Seitsemisessä. Siel oli tosi kivaa ja sain hienoja kuvia(:

Tiistaina harjottelin koko päivän (koulua oli siis yhdeksästä kahteentoista) 9lk kanssa ROCKIA! Tanssittiin salissa ja hyvin sekin meni(: Mun pari oli Villen (hyvän ystävän) serkku, joten ei oltu ihan ventovieraita toisillemme.

Keskiviikkona oli tanssiaiset! Oli tosi kiva ja rento päivä; otettiin kuvia äikän kaksoistunnilla, pidettiin tytöt vs pojat tietokilpailu uskonnontunnilla (jonka me oltais IHAN VARMASTI voitettu, mut kävi huono tuuri:/ Plus, olisin tienny yhteen vastauksen, mut sit täyty vastata ryhmän puolesta muuta, niin mönkään meni). Tanssit alkoi 12:15. Seiskat tanssivat Cicapon, kasit jonkun herrasmies systeemin ja ysit sen rockin. Tanssin sit viel Konstan, Eevan, Patun ja Elinan kanssa vapaaehtoisii tansseja.

Tanssiaisten jälkeen pääsin Eevan isosiskon parhaankaverin (joka on myös mun kaveripojan isosisko) kyydil kotiin. Ku pääsin kotiin, lähdettiin isin kans käymää Moto-Raumas hakee ajohanskat mulle (sain ilmaseks). Kun pääsin loppujenlopuks kotiin, olin Eevan kans kuuteen asti. Puol kasin aikaan Konsta kurvas pihaan ja mentiin ulos laitureil ja kävelemään. Oli ihana päivä<3

Tänään mul olis ollu viiminen normipäivä, mut päädyin tanssikurssilaisten DeeJiiks. Tytöt on kyl hyvii tanssimaan (Eeva, Ama, Wilma, Maria, Salla, Marie) ja itelleki tul iha hirvee hinku tanssimaan!(: Musiikiryhmien kans (eli 8lk valinnaiset) harjoteltii laului. Meijän ryhmän biisi on Jos sä tahdot niin. Ihan sairaan ihana versio(: Hector on onnistunu ton alkuperäsen biisin tekemises hyvin! Toivon, et huomisen jälkeen sit osataan!(:

Kokeitaki me ollaan saatu ja täs nyt on ne, jotka mä kehtaan pistää tänne:

  • uskonto 9½
  • tvt 9½
  • bilsa 9½
  • fysiikka 8½ (fuuuuuu-.-)
  • hissa 9+

Hissan kokeen saatuani menin kysymääb puoliks paniikissa opelta, et laskeeks mun numero kympistä ysiin. Ei kuulemma, koska se ol ottanu 7lk ja 8lk kaikki jutut huomioon ja kaikil tul vähä huonomp tost, ku yleensä. Siin sit hymyilytti ihan sairaasti ja päivä ol pelastettu siltä osin!

Nyt meen nukkuu! Öitä!

<3:llä Hanna