Hellurei(:

On se jännä. Siis se, et mite lapsellisii ihmisii maailmas on. Tän vois tiivitää pariin merkkiin ja yhteen sanaan ja vielä tässä tapauksessa epätäydelliseenlauseeseen "Huoh.." Mut niin se menee. Ei ne hyvät numerot (saatika sitten aivot) mee tasan kaikille.

Tänään ei oikeestaa tapahtunu mitää. Normipäivä. Liikas ol kivaa, pelattii lippupalloo. Kukaa ei saanu maalii.

Sit ku sain itteni kotiin, nii poltin isil DVD:n, se ei oo tekniikan ihmelapsi (Ja mä sit oisin vai? Ei sen puolee, opin käyttää videoit ennen ku seisoin :D) Äitiki on nykyää vähemmän koton, ku se on saanu kuntobuumin ja roikkuu salil aina ku voi. Eikä se oo ees läski. Oon tehny läksyi ja sain kahdeksannen sivun maatyöhön+kartan! Piirsin sen kyl tietsikan ruudust läpi, mut iha sama. Ohjees lukee et "..itse tehdyt ovat parhaimpia.." et sillee. Eli teen Moldovasta (Euroopan köyhin maa) maatyötä. joka on suuri osa kevään todistuksen numerosta. Apuaaaa...

Huomen ripari tapaaminen ja näyttis. Onneks sentää vast kymmeneks kouluu(:

09:30 lähtö kouluun

10:00 eka tunti

14:45 pääsen matikan tunnilta

15:00 kotona, syön, läksyt

15:30-15:45 meen ripari kokoontumiseen

18:00 kokoontuminen loppuu ja näyttis alkaa

21:00 koton ja loput läksyt teen illal sitte :D

Huhhu, ehken meekkää näyttiksee. Ens viikol on matikan koe ja kemian koe. Matikast ei tuu mitää, mut kemian kokeest pitää tul vähintää 9! Se on mun tavote!

Nyt meen tekee matikan läksyt loppuu ja luen kemiaa. Näin illal/yöl jää paremmin päähän kaikki asiat. On muuten tutkittu juttu!(:

Guten Nacht!

p.s. Hyvä et lapsille tehään hyvää musiikkia(: Hevi/metalli alkaa olla jo kansanmusiikkia ja hyvä niin!