Hohhoi, loma on ohi ja huomen taas kouluun. Itseasias se on iha sairaan kivaa, lomal on tylsää. Olen tosissani. Tykkään opiskel ja pistää ittelleni tavoitteita ja aikatauluja. Liika on kumminkin liikaa. Unohdin kokonaan, että keskiviikkona on fysiikan koe, josta olisi kiva saada vähintään 9. (Tätä kirjoittaes pitäis lukee, mut huomen on koko päivä aikaa. Ja luen alueen ennen kuin meen nukkuu.) Edes on vielä ainakin 5-8 koetta, joihi pitäis lukea. Miten mä mahdan selvitä sit lukion koeviikoista? -.-'

Sukulaiset oli tänään meil kakkukahveil. Isil, Samil ja mul on synttärit täsä kuussa. Samil oli jo, isil huomenna ja mul 13.päivä(: Pässejä siis koko talo täynnä. Sain rahaa, kakkulapion ja poronsarves tehdyn avaimenperän, jos on oinaksen tährimerkin kuva(: Juttelin mun serkun, Johannan, kans koko ajan ja se opetti mul fysiikkaa. Ja kyl mul jäiki kaikkee päähän! Ja opin piirtää kytkentäkaavioita.

muuttuva magneettikenttä indudoi johtimeen jännitteen


 

Oinas (Aries) on yksi ja ensimmäinen eläinradan mukaan nimetyistä länsimaisista horoskooppimerkeistä. Se on saanut nimensä Oinaan tähtikuviosta.

  •  
  • Onnenvärit:
Punainen Onnenpäivä: Tiistai Tuoksu: Laventeli Kukka: Ruusu Kaupungit: Firenze, Marseilles, Napoli, Verona [2]

T: Pässi Hannanne(: