Kasiluokan viimeiset kokeet on suoritettu, jeah! Nyt on tapahtunut vaikka mitä kivaa(:

-Sain skootterin eilen(: Se on SYM Orbit, väri on punane ja muuteski super kiva(: ajettiin sillä eilen Konstan kanssa melkee 20 kilsaa (mä istuin kyydis).

-Olin eilen hammaslääkärissä ja otettiin alhaalta, vasemmalta puolelta takahammas (nro.7) pois. Siinä oli niin jäätävä reikä (ytimeen asti), ettei sitä olisi kannattanut paikata. Kaikenlisäksi, mulla on äärettömän pieni suu, joten juurihoitoa ei olisi voitu tehdä. Mikä on ihan hyvä, koska en oo kuullu siitä mitään hyvää.

-Rippimekko tuli tänään postiin ja käytiin hakemassa se sieltä. On muuten ihan sairaan hieno! Väri on musta (yllätys).

-Käytiin poliisilaitoksella viemässä paperit ja nyt vaan odotetaan, että millon pääsen katsastuskonttorille suorittamaan mopokokeen(: Jännittää vaan, että osaanko sitten enää mitään, ku pitää ruveta klikkailemaan oikeita vastauksia o_O

-Kokeet on mennyt ihan hyvin ja ollaan saatu muutama jo takaisin. Ainoa numero, jonka nyt voin tunnustaa on 9½, ja sain sen uskonnon ja terveystiedon kokeista(: matikan ja ruotsin kokeista ei puhuta:D

-Kavereiden ja Konstan kanssa on mennyt hyvin

-Oltii äidin kanssa Flikkatte Vitoses (n.5km lenkki) ja saatiin sieltä vaikka mitä kivaa mukaan, liittyen naisiin ja naisten juttuihin(:

Ensi viikolla ei olekaan kuin muutama normaali päivä ja sitten alkaa KESÄLOMA! Vaikken loman pituudesta tykkääkään (saisi siis olla lyhyempi) niin on mukava päästää koulusta vähäksi aikaa irti ja kerätä voimia 9.luokkaa varten(: Kesällä onkin sitten ripari (toisella lomaviikolla) ja ootan sitäkin innolla! Mahtavaa päästä tutustumaan uusiin tyyppeihin(: Ensviikon aikataulu on tälläinen:

maanantai: Seitsemisessä (kansallispuisto)

tiistai: pissis/fruittari päivä ja kaikki pääsee jo kahdeltatoista! (kiitos opettajien kokouksen)

keskiviikko: TANSSIAISET! Hyvä, että Konsta osaa tanssia.

torstai: normaali päivä

perjantai: oppilaat vs opettajat pesispeli, jonka jälkeen päästään kotiin

lauantai: kevätjuhla ja serkun yo-juhlat

Kesäloma ei ookkaan enää nii kaukana, onneksi(:

<3 Hanna

btw. 15kk(: