Viikko menny taas nopeesti. Niin nopeesti, etten oo tehny täl viikol oikeastaa mitää erikoista. Oon lukenu kokeisiin, ollu kaks kertaa harkoissa, lukenu taas vähän, kaivanu vanhat puhelimet esiin ja vaihdellu sim-korttia niis. On mullaki hauskaa.

Meil oli matikan ja kemian koe. Niistä nyt selvisin jotenkin, mutta sitten iskettiin eteen matikan valtakunnallinen  päässälaskukoe; 30 tehtävää ja 20 minuuttii aikaa. Se kirpas vähä. Laskin kunnol ehkä 5 tehtävää ja muut jätin tyhjäks tai arvasin jotain:D Näin se menee.

Eilen ol jazz.. En oo vielä päässy siihe tiettyyn rytmiin, minkä se tarvii ja se harmittaa. Noh, tästä on suunta ylöspäin!

Vanhemmat lähtee 15 minuutin sisäl Lukon peliin ja mä jään kahestaa pikkuveljen kans. Konsta kyl ilmiintyy tän joskus seittemän aikaan (ihme ku ei mee peliin) ja katotaa jtn leffaa ehkä. Ainaki Euroviisu karsinta täytyy kattoo!

Oon yrittäny lukee saksaa, mut ei täst tuu mitää, ei vaa kiinnosta just nyt. Haluisin nyt vaa saad sen sähköpostin, josta ehkä kerron myöhemmin. Nyt mikään ei oo varmaa.

--

19:03

Konsta sano et se on lähös tän. JEE! Tekemistä(: Nypin äsken kulmakarvat ja jätin semsen loven niihin, sillee, et näyttää sitl, et siin pitäis ol koru. Täyty kokeilla!(:

Meenpäs nyt, moikkelis(: