Eli, sain idean Eevan blogista ja kerään tähän musiikki maailmasta tuttuja ihmisiä, jotka merkkaavat paljon mulle(:

1. Ari Koivunen

Ariha tunnetusti voitti Idolsin vuonna -07 (joka onkin yksi elämäni parhaista vuosista.) ja on ollut sen jälkeen ankaran arvostelun kohteena mm. "huonoista" tavoistaan keikoilla ja "ylimielisyydestä" jota Arissa ei ole tippaakaan. Lehtien arvostelu ärsyttää, mutta eihän sille voi mitään. Mutta se, miksi pidän Arista on hänen uskomaton laulun lahja, komea ulkonäkö, esiityminen ja rehellisyys. Tyylistä ei tingitä ja miehen letti kasvaa ja kasvaa. Amoraliin liityttyään Ari Koivunen Band jäi tauolle, mutta toivon, että uutta musaa tulis. Niin Amoralin kuin AKB:n puolelta. Uskomattoman lahjakas mies! Ehdottomasti ykkönen!

2. Children Of Bodom

Mahtavaa musaa, ei voi muuta sanoa. Ja miten joku voi soittaa noin nopeesti, ku Alexi? Ei ihme, et niist tykätää ulkomailla. Suomalainen metalli kelpaa ihmisille ympäri maailmaa. Alexi (siis se joka on kuvassa kalpein ja pienin) on lahjakas kitaristi ja sanoittaja ja muutkin osaavat hoitaa hommat kotiin loistavasti. Osaisipa itekki soittaa yhtä hyvin! Ja on noi jätkät hyvän näkösiiki(;

3. Sonata Arctica

(Ja vähän uudempia tuttavuuksia mulle niin en keksi paljoakaa sanottavaa.) Soitto taito on täl bändil kohallaan. Lyriikat ja soolot on mahtavan kuulosia ja nääki on menestyny ulkomail hyvin. Oon tykästyny bändiin just lyriikoiden ja soolojen takia. Tony Kakon ääni on mahtava!

4. Nihtwish

Nightwish on ensimmäinen metalli bändi jota aloin kuunnella. Anette oli juuri vaihtunut laulajaksi ja media kävi päälle. Tuomas Holopainen osaa sanoittaa, säveltää ja soittaa loistavasti, Poet and the Pendulum on yksi suosikeistani, sillä se kuulostaa upealta. Anette on hyvä tulkitsija, vaikka häntä arvostellaankin. Hän on myös hemmetin kaunis. Marco Hietala on nimetty jossain Suomen parhaaksi mieslaulajaksi ja valinta ei mene piiruakaan metsään. NW on myös menestynyt kotona ja muualla.

5. Apulanta

Toni osaa kirjoittaa ihmeellisen hyviä sanoituksia. Kuka voi keksiä sellaisia? WAU! Pojat osaa soittaa hyvi. En vois kuvitella että mikään muu bändi vois tehä tällästä musiikkia, kuin Apulanta. Se iskee.

6. Kotiteollisuus

Suomen kielistä metallia on kivaa kuunnella. Varsinkin, kun saa kuunnella Jouni Hynysen sanoituksia, joista ei aina ota selvää (kenestä ottaisi). Soittotaidon omaavat kaverit ovat perus suomailaisia äijiä. Kotiteollisuus on Kotiteollisuus.

Siinä oli muutama, jatkan listaa tänään päivällä/illalla, jos ehdin!

Hyvää yötä(: