Puhelin soi kello 6:27 aamulla. Jenni soittaa. Laitan mykistyksen ja herään tunnin päästä uudelleen. Äiti vie mut kymmeneks kouluun ja meen suoraan sisälle. Enkun tunti alkaa. Seisotaan melkee viis minuttii ja Eetu saa sinä aikana pulpetin rikki istumalla sen päälle. Kyse ei oo läskistä ihmisest, mut istuipas väärään kohtaan. Tunti menee ohi kertaillen artikkelien käyttöä oikeissa kohissa ja kuuntelemalla maikan huutamist pojille.

Hiltunen tul kattoo meijä luokkaa, ku istuttii matikanluokan edes.

Hiltunen: Te tykkäätte ol tääl tällee(:

Kaikki: Juuh..

H: Onks teil hyvä luokka?

Mä: JOO!

Hebe: Ei, hihihihihih!

Joku: Paitsi toi yks on tuol ain (osottaa Oskaria)

H: Kyl sää ton mahdut!

O: Joo, mut yleensä ois enemmän tilaa, ku Hebe istui Tumpin sylis ja Hanna Konstan sylis.

H: Kuka Hanna, jaa siel!

Hiltune häipyy. Mä rupeen puhuu mun pikkuveljest ja kaikil on hauskaa.

M: Sit se sanoo Konstaa homoks!

Hebe: No sit se on kiva!

Hiltunen arrives..

H: Te tääl vieläki pidätte ääntä.

Kassu: Joo, ku noi (Ich und Hebe) huutaa tosa, ettei kuule mitää.

jtn säätöä

K: Me puhutaa ton pikkuveljest.

H: Jaa..

M: Se sanoo Konstaa homoks!

Konsta: NII, MIETI! Mua haukutaa täällä!

H: Ei kai sil oo mitää väliä, minkälainen kukin on?

Kaikki repee täysillä :D


Joku mulkku ol jättäny koko HELA weekendiks ikkunan auki ja se oltii laitettu vast aamul kii (kello ol täsä kohtaa 11:15 tai 11:20) ja siel oli aika hemmetin KYLMÄ! Kerrattiin viel kappalet 54, jos käsiteltiin suoraan verrannollista paskaa. Mukavaa. En osaa mitään. Kutonen tulee. Jee!

Selviydyttii porukan kans ulos. Konsta huomas, et mul on Alpen-välipalapatukka takintaskus ja rupes hypistelemään sitä. Välkän jälkeen siitä kokonaisesta patukasta oli tullu kaksi palloa. Ja oli muuten jo vähän nälkä (en syö koskaan aamulla/koulussa).

TVT:ssä oli sijainen. Sattuu olemaan kahden muun opettajan pikkusisko (toinen on vauvalomalla ja toinen oli kipeänä tai jotain) ja tulee myös Aman (musanopettaja) sijaiseksi kuukaudeksi. Täst tulee kivaa, sen verran mukavan olone tyyppi oli(:

Kaks tuntia saksaa meni nopeesti. Luettiin juorulehtiä (saksaksi, tietenkin!) ja opeteltiin värejä. Ne tuli läksyks. Naurettiin Heben kanssa SaksanSeiskan kuville ja kirjoiteltiin lauseita.

Jäätiin Marian, Oskarin ja Elinapin kans koululle juttelemaan. Suominen (enkkun/ruotsinmaikka) meni ohi ja juteltiin sille. Kyselin sitten, et miten saisin Ruotsin numeron nostettua takaisin ysiin. Täytyy kuulemma olla tunnil ahkera, osat sanat ja nostaa seuraavan kokeen numeroa. Sano viel, et arvostaa sitä, jos yrittää. Ja eiku opiskelee!

Oskari saatto mut ja Marian jazziin. Siel ol iha kivaa ja tehtii näytöstanssii eteenpäi. Tulin kotii joskus viiden jälkee ja söin makaroonilaatikkoa ja munkin, naminami((: Päivän ruokakiintiö jugurttia vaille täynnä:D

Meen lenkille, moro!(:

p.s. Oon huomen Konstan kans ja sit meen illal kattoo Isoon-Hannuun (Rauman ainoa leffateatteri) Ellin kans kattoo LIISA IHMEMAASSA! JOHNNY DEPP!(:

btw. mul on toi juliste seinällä(: