FUCKIN FIVETEEN!

Täytin siin 13.päivä 15(: Ei oo yhtää vanhentunu olo ja ryppyi ei oo ilmestyny viel. Ihme ja kumma.

Olin eilen päiväl Konstan kans. Konsta tul meil joskus 3 aikaa ja katottii telkkaa ja mässättii suklaata. Ja sain viel Seppälään lahjakortin ja kortin, jos luki: Säkenöivää synttärijuhlaa pikku prinsessalle! Kyl miehet osaa yllättää, mut isompi yllätys ol edessä ;)

Oltii sovittu Eevan kans, et meen niil lauantain (eli 17,päivä eli eilen) yöksi. Sit Eeva lähetti neljän jälkee viestin, et se vois olla. Sanoin, et voin tulla kuudelta, mut Eeva lähetti takasin, et sil on tärkeetä asiaa. Pyysin Konstaa sit viemää mut sen kauniilla mopol Eeval ja tää suostu. Lähettii joskus 17:35 ja olin iha paniikis, ku luulin, et Eeval on sattunu jotain hirveetä. Tultiin siihe pihaan (matka kesti ehkä yhden minuutin, eli kaudun päästä päähän) ja Konsta läht kotiin.

Eeva tul avaa oven ja sanoi "Moi! Mul on yks juttu keittiös, et tuu sit sinne." "Okei." Mä kuulin kauheeta kikatusta koko ajan, ku revin kypärää ja vaatteit pois. Sit ku astuin keittiöön, nii Hedda, Elinappi, Tilsu, Elli, Reetta, Maria ja Eeva rupesivat laulamaan "Paljon onnea" ja mä rupesin itkemään:D Oli niin mahtava fiilis(:

Sain lahjaks Hollywoodinlahjakortin(Hedda), Bed Head hiusten muotoilumönjää(Maria) ja lahjakortin Needle Pointiin(Tilsu, Reetta, Elli, Hedda) ja meen ottaa sil RUSTOKORUN!(: Katottiin siin sit Paranoia ja syötiin ja naurettiin(: Elina jäi sit kans Eeval yöks ja meil ol hauksaa! Katottii siin sit viel Notre Damen kellonsoittaja ja Rakastunut bestman (vaik se oli kaaso). Mentii nukkumaa viideltä tai puol kuudelta ja heräsin kymmeneltä. Loppujen lopuks kaikki heräs 12 ja lähettiin Elinapin kans kotiin vähä ennen kahta.

Mul on maailman parhaimmat ystävät ja en selviäis ikinä ilman niitä! Rakastan teitä kaikkia(:♥


             Maria, Elinappi, meikäläinen, Hedda, Elli, Tilsu, Eeva, Reetta